0404132524 info@daliabeauty.fi

Multiplasmalaite

Vahvistetulla sertifikaatilla varustettu uusimman sukupolven Multiplasmalaite beauty monster black valmistettu Etelä- Koreassa.
Beauty Monster -laitteessa on neljätasoinen plasmakonsentraatiojärjestelmä (riippuen ihotyypistä ja hoitokohdista) ja viisi päätä, joilla voi suorittaa erilaisia hoitoja.

Mitä on Plasma

Plasmasalama syntyy, kun ihon kosteus yhdessä energian ja hapen kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka välittömästi supistaa ja kiinteyttää ihoa.
Plasmasalamasta ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, joka vapauttaa lämpöä syvemmälle ihoon, aina dermikseen saakka. Tämä käynnistää ihon luonnollisen kiinteytymisreaktion, joka jatkuu kuukausia itse hoidon jälkeen.

Kenelle hoito sopii?

Hoito voidaan tehdä kaikille terveille henkilöille ja ihon tulee olla ehjä hoidettavalta alueelta.

Mikä on plasma pen hoito?

Hoidossa muodostetaan iholle pieniä mikrotraumoja plasmalla. Laitteen hoitopää ei kosketa ihoa vaan trauman tekee plasmasalama. Tämä mikrotrauma stimuloi uutta kollageenia ja auttaa aktivoimaan kasvutekijöitä, eli fibroblasteja iholle. Hoidon jälkeen jäljet näkyvät iholla n. 5-10 päivää, jonka jälkeen iho jatkaa vielä uudistumista ja kiinteytymistä jopa 12-viikkoa. Hoito on turvallinen, vähäriskinen ihokudokselle sekä lähes kivuton.
Plasmalla voidaan poistaa iholta mm. raskausarpia, maksaläiskiä sekä kiristää huomattavasti kasvojen, kaulan ja vartalon ihoa. Sillä voidaan tehdä myös ihoa erittäin tehokkaasti uudistavia spray-hoitoja kasvojen alueelle.

Kontraindikaatiot
Herpes (tarvitsee estolääkityksen)
Raskaus ja imetys
Sydämentahdistin
Raskaus, Imetys
Krooniset sairaudet, syöpä
Hoidon kulu
konsultaatio kuulu hintaan.
Hoito on kivuton koska iho puudutetaan pinnallisesti voiteiden avulla. Hoidon kesto vaihtelee hoidettavan alueen laajuudesta riippuen esim. silmäluomet noin 2h.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen hoidettu alue tulee pitää kuivana noin 5-7 päivää eikä iholle saa laittaa meikkiä tai omia voiteita, kunnes ruvet ovat poistuneet itsestään.
Hikiliikunta ja uinti on kielletty ensimmäisen viikon ajan sekä sauna, joka on kielletty vielä joitakin viikkoja myös käsittelyn jälkeen.
Käsittelyn jälkeen hoidettava alue suojataan Plasma Penin omalla suojavoiteella viikon ajan. Punoitus, turvotus, lievä kutina ja kiristävä tunne ovat mahdollisia hoidon jälkeisinä päivinä.
Käsitelty alue on heti hoidon jälkeen hieman punoittava ja ruskeat pisteet näkyvät selkeästi.
Seuraavana päivänä on todennäköisesti erittäin voimakas turvotus käsitellyllä alueella, joka kuitenkin laskee nopeasti.
Kolmantena päivänä on jo nähtävissä selkeästi tulosta hoidosta ja iho on siistimmän näköinen. Lievä ihon punoitus voi jatkua hoidetulla alueella useampia viikkoja ja iholla saa tässä vaiheessa käyttää meikkiä tai peiteainetta. Iholla tulee ehdottomasti käyttää päivittäin aurinkovoidetta ja auringonottoa on vältettävä useampia viikkoja.
Hoidon tulokset ovat pitkäkestoisia ja pysyvät useamman vuoden. Hoitokertojen määrä on 1-3.
Yhdellä hoitokerralla saadaan jo näyttävä tulos ja tarvittaessa hoito voidaan uusia aikaisintaan 12 viikon kuluttua.